Opleveringsschoonmaak

 

Na de bouw van een nieuw project of de verbouwing van een bestaand object is er vrijwel altijd sprake van veel puin en stof.

 

Wij helpen u graag met het ruimen van puin en de gehele schoonmaak van het object, zodat alles perfect  en in goede staat opgeleverd wordt.

 

Daarnaast verzorgen wij ook de schoonmaak van keten bij bijvoorbeeld bouwprojecten.

Tapijtreiniging

 

Voor het reinigen van tapijt en vloerbekleding maken wij gebruik van de sproei-extractie methode. Deze methode is zeer effectief om hardnekkige vlekken te bestrijden.

 

Bij deze methode wordt het schoon te maken oppervlak behandeld met water en een reinigingsmiddel, eventueel met behulp van een shamponeermachine. Vervolgens wordt onder druk water in het tapijt gespoten waarna het (vervuilde) water weer wordt opzogen.

Professioneel vloeronderhoud

 

Het professioneel reinigen en onderhouden van vrijwel alle type vloeren mogen wij tot één van onze specialismen rekenen. Wij beschikken over het vakmanschap en de kennis om elke vloer optimaal te behandelen.

 

Natuursteenvloeren kunnen door ons worden behandeld door middel van een éénschijfs-schrobmachine voorzien van speciale pads. Bij deze reiniging wordt alleen gebruik gemaakt van water, er worden geen chemicaliën gebruikt.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor het verzegelen en conserveren van uw vloeren om deze in topconditie te behouden en makkelijker te kunnen onderhouden.

Beheer en levering van sanitaire producten

 

Wij kunnen uw bedrijf voorzien van een breed scala aan sanitaire- en hygiëneproducten, zoals bijvoorbeeld zeepdispensers, handdoekdispensers en toiletrolautomaten. Ook kunnen wij het onderhouden en bijvullen van deze sanitaire- en hygiëneproducten voor onze rekening nemen zodat u hier geen omkijken naar heeft. Zo kunnen wij ook deze zorg uit uw handen nemen!

Gevelreiniging Hogedrukreiniging

 

Gevels worden aangetast door (zure) regen, uitlaatgassen en diverse andere factoren. U kunt de gevels van uw (bedrijfs)pand op een professionele manier door ons laten reinigen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een hogedrukreiniger en indien nodig een reinigingsmiddel.

Ook kunt u ons inschakelen voor een andere vorm van hogedrukreiniging, zoals bijvoorbeeld het schoonspuiten van uw buitenterrein of terras.

Maatwerk op uw verzoek

 

 

U kunt uiteraard ook een beroep  op ons doen indien het werkzaamheden betreft die wellicht niet expliciet op onze website worden vermeldt. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, wij denken graag met u mee voor een passende oplossing!

Cleaning Service Schevers B.V.

Contactgegevens:

 

 • Morgensterstraat 46
 • 6133 VK Sittard
 • 046-4111562 / 06-53789721
 • E-mail: info@scheverscleaningservice.nl

Cleaning Service Schevers B.V. voor

 

 • Regio Maastricht
 • Regio Heerlen
 • Regio Parkstad
 • Regio Echt - Susteren
 • Regio Roermond
 • Regio Weert
 • Regio Zuid Lmburg

2015 - Schevers Cleaning Service BV - Fotografie: John Baggen   |   Webdesign: Inspired by why bv - Kay Baggen